Not yet a member? Register for free and unlock instant discounts with our a&o Club membership

Become a member now - for free!
 • Receive up to 20% discount on bookings
 • Get priority access to our Secret Deals
 • Earn free Early Check-in and free Late Check-out
 • Receive up to 25% discount on bookings

 
Verblijf al vanaf 8 € in Boedapest

a&o: altijd voordelig. Altijd centraal gelegen.

 • Centrale locatie
  met perfecte verbindingen
 • Altijd de beste prijs
  dat is onze garantie
 • Arriveer en laat jezelf thuis voelen
  moderne hotel kwaliteit

a&o hostels en hotels in Boedapest – voordelig overnachten

Onze eerste a&o in Boedapest: nu boeken, al in het voorjaar van 2020 inchecken! Slechts op 10 minuten afstand van de highlights van Boedapest!

Filtera&o Hostel Budapest City
8 € van/nacht

Een-/tweepersoonskamer 12 €

Meerbedkamers 8 €

4,0 km naar het centrum
Het a&o Budapest City ligt in het hart van de trendy wijk Erzsebetvaros. En wij hebben de ideale accommodatie voor jouw stedentrip naar Boedapest: centraal gelegen en tegen de beste prijs! Free Wi-Fi!
24-uurs service gastenkeuken hotelbar Kids'Corner internet / wifi vergaderen/vergaderruimte parkeerplaats snacks wasmachine werk ruimte
Book Now

Oplev denne pulserende storby i Østeuropa

Donaufloden er ikke blot en hovedåre – den deler også den ungarske metropol Budapest i to helt forskellige dele. På den ene side ligger bydelen BudaBudabjergenes højder. På den anden side ligger Pest i et fladt landskab. På begge sider af floden finder man monumentale bygninger, som holder Budapests historiske pragt og magt ved live. Borgkvarteret på Buda-siden og Donaupanoramaet er listet som UNESCO-verdenskulturarve. I de mange berømte termiske bade kan du slappe helt af. Fiskerbastionen byder på den bedste udsigt over byen. På Pest-siden er det frem for alt Parlamentsbygningen, Videnskabsakademiet og Nationalteatret, som imponerer. I den skønne sommertid foregår livet hovedsagligt ude i det fri: Man mødes på Donaubreden, på Margaretøen eller i en af de mange byparker. I Elisabethkvarteret (Erzsebetvaros) på Pest-siden pulserer livet både om dagen og om aftenen. Barer og pubber, gadeartister og originale typer findes på næsten hvert gadehjørne. En spadseretur her kan også betale sig af en anden grund: kvarteret lader dig aktivt opleve byens jødiske historie. Efter noget udmattende sightseeing er det bedst at få noget at spise i en af de mange ungarske restauranter. Mættende, lækkert og til billige penge kan man på denne måde samle nye kræfter til det spændende natteliv.

Nyd godt af disse fordele ved vores a&o-hostel i Budapest!

 

 • central beliggenhed med prisgaranti
 • gratis wifi
 • 24h-service og snackbar
 • Gæstekøkken og vaskerum
 • Grupperabat fra 10 personer
 • 1 gratis værelse fra 20 gæster

 

Overnatning i Budapest: Perfekt til backpackere og skoleklasser

Backpackere finder den perfekte indkvartering til deres rejse i vores a&o-hostel i Budapest: Den centrale beliggenhed og den lave pris tillader korte veje og mere finansielt spillerum til oplevelser i byen. Med vaske-, og bagagerum, gæstekøkken, pengeskab og en række andre servicetilbud kan enkeltpersoner, skoleklasser samt familier eller forretningsfolk finde en komfortabel indkvartering til deres ophold i Budapest. Hav glæde af a&o-hostellets centrale beliggenhed i Budapests indre by og oplev byens magiske historie på egen hånd.

a&o-hostellets værelseskategorier: Enkeltværelse eller flersengsværelse?

Når man rejser, møder man mennesker fra hele verden: Ved en overnatning på et flersengsværelse kan man knytte kontakter, måske endda venskaber, som man kan opleve storbyen sammen med. Familier har meget plads i vores store familieværelser; værelserne med to forbundne værelser er perfekte til større familier. Backpackere eller forretningsfolk, som foretrækker enkeltværelser, får også en komfortabel standard til en billig pris. Uanset, om du bestemmer dig for et enkelt- eller flersengsværelser, kan du altid frit bruge gæstekøkkenet, opholdsrummet, gratis wifi, bordfodbold- eller billardbordet og meget andet.

a&o-hostel: Billigt som et vandrehjem

a&o-hostel: Billigt som et vandrehjem

Hvis du bestemmer dig for a&o-hostellet i Budapest, er du lige der, hvor tingene sker! Med et værelse eller en seng i vores hostel betaler du så få penge som for et vandrehjem og får international flair, komfort og alle informationer og ydelser, som du har behov for på din rejse. Besøg Budapest og føl dig godt tilpas hos a&o - naturligvis med vores bedste prisgaranti!